Carrefour Tarragona celebra el Dia de la Bona Gent amb la Fundació Onada

Carrefour i la seva Fundació han celebrat aquest dimecres el seu tradicional Dia de la Bona Gent, posant la jornada laboral dels seus treballadors i treballadores al servei de les necessitats de més d’un centenar d’entitats socials.

A Tarragona, el personal de Carrefour ha col·laborat amb la Fundació Onada en una activitat conjunta amb el grup Prelaboral, arreglant la zona ajardinada de la seu de l’entitat. En l’activitat han participat una desena de persones de diferents centres de Carrefour de Tarragona i Reus, juntament amb el grup de joves del servei Prelaboral.

El Dia de la Bona Gent de Carrefour és una iniciativa social que té per objectiu donar a conèixer, per la via de la participació activa de la companyia en diferents projectes, altres realitats socials, així com les dificultats a què s’enfronten aquestes entitats a l’hora de treure endavant els seus programes en benefici de les persones més vulnerables. El 2022, més de 1.150 col·laboradors de més de 200 centres Carrefour han sol·licitat participar a la jornada, posant les seves capacitats i habilitats al servei de 125 entitats socials.

A més de la jornada laboral dels col·laboradors participants, Carrefour donarà l’equipament i les eines necessàries per dur a terme cadascuna de les intervencions plantejades.

Més informació: https://www.carrefour.es/grupo-carrefour/sala-de-prensa/noticias2015.aspx?tcm=tcm:5-55327