Voluntariat i teambuilding amb Dow Chemical

El voluntariat corporatiu té com a objectiu desenvolupar la missió i cultura corporativa de les empreses i per fer accions al territori, aprofitant les capacitats de les persones voluntàries.

La Fundació Onada ofereix una eina de voluntariat corporatiu per desenvolupar activitats competencials dels equips, incrementar la sensibilitat de les plantilles vers les dificultats i capacitat d’intervenció i acció social a l’entorn, i millorar el clima laboral i orgull de pertinença, mitjançant activitats conjuntes amb les persones amb diversitat del Centre Ocupacional de l’entitat.

El passat 11 de març, un equip format per personal del Departament d’I+D de DOW CHEMICAL de Tarragona es va sumar a les activitats de jardineria de la Fundació. Junts, amb equips híbrids formats per personal de Dow Chemical i la Fundació Onada, van construïr unes jardineres amb plantes hortícoles, i en van plantar una gran diversitat.

Per a Dow Chemical, el programa de sostenibilitat i comunitat significa “establir canals de comunió bidireccional i diàleg obert i constant” i “respondre a les seves necessitats i fins i tot avançar-s’hi.”

Dow Chemical col·labora amb la Fundació Onada en diverses activitats, com la contractació de persones amb discapacitat formades a la Fundació, la contractació de serveis del Centre Especial de Treball o el finançament del projecte com el d’atenció a persones amb Trastorn d’Espectre Autista (TEA).