Dow i Fundació Onada, exemple de col·laboració

Dow i la Fundació Onada s’uneixen un any més per elaborar les cistelles de Nadal, que la companyia lliura als seus empleats. Aquesta activitat es porta a terme amb la col·laboració de Dow i el Servei d’Orientació i Integració Laboral de la Fundació Onada. Amb aquest acord es promou la integració sociolaboral de les persones amb capacitats diferents, ja que poden accedir a l’mercat laboral i mantenir un contracte laboral estable.

Representants de Dow Tarragona van visitar les instal·lacions de la Fundació Santa Teresa del Vendrell, com a agraïment a la feina feta en l’elaboració de les cistelles de Nadal. Aquestes cistelles, al seu torn, inclouen un calendari protagonitzat pels col·laboradors de el Centre Especial de Treball de la Fundació Privada Onada.

Ignasi Cañagueral (Director de l’Complex Industrial de Dow Tarragona i Hub de al Sud d’Europa) va agrair l’afecte i l’excel·lent treball dut a terme per la Fundació, “dins de cada cistella hi ha una miqueta de vosaltres, del vostre esforç i dedicació; i avui, en nom de tots els empleats de Dow Ibèrica, us dono les gràcies per això “.

Els representants de Dow van fer entrega de lots de Nadal a tots els empleats Centre Especial de Treball de la Fundació Privada Onada que van empaquetar les cistelles de Nadal. Ells les van rebre amb emoció i moltíssima alegria i, en aquesta línia, van oferir als assistents de Dow un present, realitzat per ells mateixos, i basat en manualitats relacionades amb el Nadal.

José Carlos Eiriz, director de Fundalis, agraït amb la col·laboració de Dow, va ressaltar com valuosa la manera de ser de l’empresa, la seva implicació i, sobretot, la seva sensibilitat en temes relacionats amb capacitats diferents. També van participar d’aquest agraïment Marta Tutusaus, directora de la Fundació Onada, i Josep Gilaberte, coordinador de la Fundació Onada.

La visita va comptar amb Ignasi Cañagueral, Josep Boronat, Maria Blat i Meritxell Seró, representant a DEN (Disability Employee Network).

Notícia de l’Associació Empresarial Química de Tarragona: https://www.aeqtonline.com/dow-la-fundacion-onada-ejemplo-colaboracion/