Donació de productes de jardineria Greencut a la Fundació Onada

L’empresa especialitzada en jardí i bricolatge, Greencut, col·labora amb la Fundació, lliurant maquinària de jardineria.

Greencut és una marca especialitzada en maquinària de jardí, bricolatge i taller, i forma part de l’empresa de comerç electrònic Prat Brands, situada al polígon de Valls.

Fundació Onada és una entitat d’iniciativa social que dona suport a persones amb discapacitat, persones amb trastorn mental i persones amb risc d’exclusió social i laboral mitjançant diversos centres, projectes i serveis. Així ens ho explica l’Antonio López, patró de la fundació i vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès: “Treballem per les persones, i un dels nostres objectius principals és oferir ocupació mitjançant serveis per diferents administracions sobretot de la comarca del Tarragonès així com també grans empreses. Una de les nostres activitats més conegudes és el servei de medi ambient i de manteniment de jardineria i espais públics.”

Amb l’objectiu de donar visibilitat a aquest tipus d’entitats i  de col·laborar en la consecució dels seus objectius, Greencut ha fet una donació als representants de la Fundació Onada de maquinària de jardí: un tallagespes, una motoserra, una podadora i una desbrossadora, totes elles de bateria. L’empresa ha rebut la visita d’Antonio López, patró de la Fundació;  Marta Tutusaus, directora de l’entitat; David Juncosa, responsable de producció i José Carlos Eiriz, director general.

Les màquines lliurades destaquen per la seva potencia constant i eficient. Cal destacar que tots els productes formen part de la gama de bateria, una aposta per cuidar el medi ambient i també la seguretat i la salut de les persones treballadores tant per part de la fundació com de la marca de bricolatge Greencut.

José Carlos Eiriz, director general de l’entitat, explica que “des de fa més de 20 anys la fundació disposa d’un sistema integrat de gestió que incorpora certificats de qualitat, prevenció de riscos laborals i recentment també mediambientals, i que un dels objectius principals d’aquest exercici és iniciar un procés de substitució de la maquinària de gasolina per maquinària elèctrica” A més, confirma que la donació no només els ajuda a treballar amb màquines menys contaminants i més silencioses, sinó que també aporta avantatges a les persones, ja que són equips lleugers i amb  menys vibracions.

Aquesta col·laboració s’emmarca dins de la política de responsabilitat social corporativa de Prat Brands i també de l’estratègia de la Fundació Onada per tal de fer partícips a les empreses dels seus objectius socials.

A part dels serveis mencionats anteriorment, tant Prat Brands com la Fundació Onada tenen molts altres productes i serveis que es poden conèixer en les seves respectives pàgines web.

L’acte ha tingut lloc aquest divendres 10 de setembre a la nau de Prat Brands, i ha comptat amb una presentació de la Fundació Onada dirigida als treballadors i treballadores de  Greencut i de Prat Brands, seguida una visita guiada de les instal·lacions pels membres de la Fundació Onada.