Fundalis, economia social al costat de les persones amb més dificultats del territori.

La Fundació Onada, juntament amb la Fundació Santa Teresa i la Fundació Ginac, formen FUNDALIS, un grup d’entitats independents que treballen conjuntament per millorar la seva gestió i l’impacte social a les comarques del Tarragonès, el Baix Penedès i l’Alt Camp, al costat de les Administracions i les empreses, oferint serveis a les persones i serveis empresarials al territori, compartint recursos, posant en comú el coneixement i el talent i avançant, des de la independència de cada organització, a una realitat interdependent, molt més motivadora i eficient.

Les entitats Fundalis impulsen conjuntament múltiples projectes gràcies a la contribució de patronats, famílies, treballadores i treballadors, persones voluntàries i beneficiàries dels serveis, entitats del territori, empreses, administracions, amb la sostenibilitat econòmica, rendibilitat social i la innovació, com a elements inseparables.

Les persones són el centre de Fundalis, amb un model d’economia social que posa pel davant a les persones, un model d’atenció centrat en les persones.

Els projectes territorials integrats impulsats a Alcover, Calafell, Camp Clar, Parc del Francolí (Tarragona) i l’Escola de Turisme del Baix Penedès, són exemples de noves formes de treballar, en estreta col·laboració amb les administracions locals, i amb tot tipus d’agents del territori, que permeten desenvolupar projectes on les persones, sense etiquetes, son les veritables protagonistes.

Malgrat les dificultats, les entitats Fundalis treballen amb optimisme i il·lusió, desenvolupant nous projectes que permetin generar ocupació, i contribuint a estructurar el territori millorant la qualitat de vida i la felicitat de les persones.

Moltes gràcies per participar d’aquest gran projecte! I molts ànims per continuar construint entre tots, una societat més justa i solidària!