Empresa social

Mitjançant el Centre Especial de Treball Ventall facilitem l’ocupació de persones amb dificultats d’inserció laboral i reforcem la Responsabilitat Social Corporativa de les empreses i administracions que contracten els nostres serveis, integrant aspectes econòmics, mediambientals i socials.

Contacta’ns a al telèfon 977 667 111 o per email onada@fundacioonada.org per  contractar algun dels nostres serveis o demanar-nos més informació.

Aportem solucions integrals a les necessitats dels nostres clients. Posem a disposició la nostra experiència en assessorament tècnic, realització de projectes i execució de tasques de jardineria o d’adequació d’espais:

Gestió d’espais verds i jardins: Disseny d’espais · Assessorament tècnic · Manteniment i gestió integral · Execució d’obres · Preparació i condicionament de terres · Instal·lació i manteniment de sistemes de reg · Sembra i plantació · Gestió d’arbrat, plantacions, esporgues

Treballs forestals i mediambientals: Manteniment integral dels murs verds · Neteja forestal · Recuperació d’espais naturals · Franges de seguretat · Recuperació de camins · Manteniment de parcel·les · Manteniment de línies elèctriques · Neteja de boscos per la millora cinegètica · Neteja de cursos fluvials

JARDINERIA

Aportem solucions integrals a les necessitats dels clients, posant a disposició la nostra experiència en assessorament tècnic, realització de projectes i execució de tasques de jardineria o d’adequació d’espais:

Gestió d’espais verds i jardins: Disseny d’espais · Assessorament tècnic · Manteniment i gestió integral · Execució d’obres · Preparació i condicionament de terres · Instal·lació i manteniment de sistemes de reg · Sembra i plantació · Gestió d’arbrat, plantacions, esporgues

Treballs forestals i mediambientals: Manteniment integral dels murs verds · Neteja forestal · Recuperació d’espais naturals · Franges de seguretat · Recuperació de camins · Manteniment de parcel·les · Manteniment de línies elèctriques · Neteja de boscos · Neteja de cursos fluvials.

NETEJA

Donem resposta a les necessitats dels nostres clients amb flexibilitat i rapidesa, des de la neteja planificada fins a la resolució de situacions imprevistes.

Neteja d’edificis i equipaments: Oficines i locals · Vidres amb elevador, escales i/o pèrtigues · Instal·lacions esportives · Neteja de final d’obra · Naus i instal·lacions industrials

Neteja viària: Pàrquings o espais grans amb maquinària especialitzada · Via pública · Embornals i zones d’evacuació · Buidat de papereres i neteja de l’entorn de zones de contenidors · Suport de neteja mecànica

SENYALITZACIÓ

Disposem d’un equip de professionals dedicats a la pintura i senyalització, que ens permet ordenar, mantenir i garantir la seguretat de totes dels vianants.

Fem serveis de delimitació de zones interiors i exteriors d’empreses; senyalització de pàrquings; senyalització horitzontal, illetes, passos de vianants, fletxes de direcció, bandes contínues i discontínues; esborrament de línies; subministrament i col·locació de senyalització vertical i mobiliari urbà; treballs de pintura d’interiors i exteriors.

SERVEIS INDUSTRIALS

Des de la Fundació realitzem tot tipus de tasques relacionades amb la logística i els acabats de productes, com una extensió del procés productiu i de l’equip humà de les empreses. Amb la nostra capacitat i un tracte absolutament personalitzat, garantim la satisfacció dels nostres clients. Oferim un servei adaptat a les seves necessitats, amb un assessorament proper i professional.

Serveis industrials que es realitzen: Muntatges de components, acabats de productes, etiquetats, envasat i encaixat de productes diversos; disseny i preparació de promocions; mailings, encartaments, pregats; verificacions de peces; lots de Nadal

LOGÍSTICA

Desenvolupem activitats productives que tenen relació directa amb l’activitat principal dels nostres clients i ho fem en les seves pròpies instal·lacions. A més de reduir costos logístics i de rebre un servei de qualitat, permet que les empreses puguin conèixer les capacitats dels nostres treballadors, facilitant la seva possible incorporació dins de la plantilla.

Els enclavaments laborals permeten reduir costos de transport i d’impacte ambiental; millorar la traçabilitat; reduir l’inventari; afrontar canvis urgents de planificació i programació; donar resposta a les puntes de producció.

ESDEVENIMENTS

Facilitem als nostres clients l’organització i producció dels seus esdeveniments, i l’adequació dels seus espais per al millor resultat. Fem suport logístic; preparació per a conferències, exposicions, fires; muntatge d’entarimats; col·locació i retirada de taules i cadires per festes; servei Tasta-catering

APARCAMENTS

Portem a terme la gestió integral d’espais d’aparcament, d’acord amb les condicions específiques de cada espai i client.

RESTAURACIÓ I TURISME

El Restaurant de l’Escola de Turisme del Baix Penedès es caracteritza per una jove cuina catalana de proximitat, duta a terme pels propis alumnes de l’Escola. Està obert al públic durant el curs escolar (de dilluns a divendres, dies lectius). Cafeteria: de 10 a 12 h. Menjador: de 13 a 15,30 h

Ofereix menús de dilluns a dijous (8€), un menú degustació els divendres (15 €), menús per grups amb reserva prèvia i el servei de catering Tasta-cateringMés informació a www.escolaturismebp.org i facebook.com/EscolaDeTurismeDelBaixPenedes . Reserves per email a direccio@escolaturismebp.org o trucant al 677428598.

DIVER PARK D’AVENTURA

La Fundació porta la gestió d’aquest parc d’activitats obert a tothom en entorn privilegiat a l’espai boscós davant de la platja de Coma-ruga. El parc disposa de 4 circuits d’aventura (infantil, per a tota la família i per als més intrèpids) amb tirolines, ponts, passarel·les, lianes, xarxes, etc, i més de 50 activitats perquè tothom pugui gaudir-ne i compartir l’activitat. El parc Diver està obert tots els caps de setmana de l’any i, amb reserva prèvia, també la resta de dies per a grups, festes d’aniversari, activitats de teambuilding per a empreses, etc. Del 23 de juny a l’11 de setembre, el complexe del Diver obre tots els dies. Més informació, calendari, horaris i preus a www.diver.cat, info@diver.cat o al 677428625.

BAR LA CANYA

El Bar La Canya forma part del Diver Parc d’Aventura. És molt més que un bar, on la convivència, la participació, la solidaritat i la innovació es posen al servei de les persones. Més informació i horaris www.diver.cat/lacanya.php?actiu=4

ARTESANIA

  • Paper: El paper és un dels residus que generem en més quantitat a les nostres entitats i que manipulem més sovint. A través d’aquesta activitat aprenem el procés d’elaboració del paper realitzant paper nou a partir de paper utilitzat. Aquest paper haurà passat per una sèrie de processos, tots artesanals: recollida de paper, triturat del paper, tenyir, assecat, creació de nous productes.
  • Bijuteria amb càpsules: Productes que es realitzen en activitats de creació de joies, en aquestes s’utilitzen diferents materials: feltre, fimo…i amb el reciclatge de les càpsules monodosis del Cafè. Aquesta feina ens ha proporcionat un procés molt enriquidor que consta de recollida, neteja, disseny, crear, enganxar i diferenciar per colors…
  • Bijuteria: Són productes que es realitzen en activitats de creació de joies, en aquestes s’utilitzen diferents materials : feltre, fimo…
  • Producte hort: Aquesta activitat està encaminada a poder aconseguir productes d’horta biològica sense utilitzar cap producte químic. Els nostres usuaris realitzen tot el procés complet de plantació, manteniment, recollida i venda.
  • Productes fusteria: Productes artesanals que es creen a restauració de mobles amb la col·laboració d’un voluntari. Els nostres usuaris col·laboren en el procés de tallar, llimar, enganxar, pintar…
  • Tastarrofes: Magdalenes fetes amb farina de garrofa. La garrofa és un dels cultius més presents a la nostra cultura mediterrània durant molts anys menyspreada ara agafa protagonisme per la recuperació d’aquest producte mitjançant la seva farina i les noves aplicacions que en sorgeixen. Les seves propietats nutricionals i organolèptiques les podeu apreciar en aquest producte senzill elaborat i comercialitzat des dels diferents serveis Tasta.
  • Conserves de fruita: Préssecs picants de Santa Marta. Uns postres diferents, ho fem amb fruita de temporada i en fem conserva per gaudir-los tot l’any, els nostres préssecs estan cuinats a foc lent amb sucre, mantega i pebre negre i s’han de servir calents, acompanyats amb un bon gelat són unes postres de luxe.
Skip to content