Compromís amb les persones, compromís amb el territori

Història

La Fundació Privada Onada (FPO)

Varem iniciar el nostre camí a l'any 1988, això ens aporta una amplia experiència en la gestió de centres ocupacionals, centres especials de treball, accions formatives, i d'integració laboral. En tots aquests anys, hem mirat de mantindre viu un constant esperit d'innovació en els nostres serveis i a la nostra metodologia de treball.

El nostre Centre Especial de Treball va néixer l'any 1995, amb l'objectiu de crear i garantir l'estabilitat de tots els llocs de treball que fossin necessaris, per cobrir les necessitats laborals de les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental, en el nostre àmbit territorial. Això ha suposat un creixement important per la nostra entitat, passant a ser el centre de referència en serveis laborals per la Comarca del Tarragonès, amb dos punts d'atenció, un a Tarragona i l'altre a Torredembarra (inaugurat a l'octubre de 2003).

Gràcies a que comptem amb una llarga trajectòria en matèria d'inserció laboral, formació i acompanyament, i que disposem d'un equip humà integrat per excel·lents professionals especialitzats a cada àrea d'activitat, podem oferir un alt grau de qualitat en els nostres serveis. D'aquesta manera afavorim el nostre propòsit fonamental: que les persones amb discapacitat forgin les bases per a una convivència plural d'igualtat en termes de qualitat de vida.

 


  • Fundació GinacFundació Ginac
  • Carrer Riu Llobregat No.10, 43006, Camp Clar de Tarragona, i a l'avinguda
    Altafulla 10-16, del Polígon Industrial Roques Planes, 43830, de Torredembarra.
    Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 977 55 29 26, el fax 977 54 28 35 o bé
    escriure'ns a: onada@onada.org
  • SOC